Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Monday, 10 October 2011

Kabare ..???

Assalamualaikum n Selamat sejahtera…

Hmmm….lama jugak x ntry pape…line mxs bb memang x bewape bagus la kat area umah ni…bile nak layan tenet je mesti kena besabo bebanyak…tapi bukan sume line kot..hanya aku je kot sebab pakai mxs bb…kalau guna yg lain ok kot..tak tau le pulak..

Ape kabar le kawan2 dan sume yg baca entry aku ni ye..mesti sihatkan..kalau x sihat x dpt layan tenetkan..

Arini my dot x g sekola keb…sek agama belah pg td pegi dgn muka masam mencuka…sakit pewut plus nak muntah (tapi belum kuar lagi) dan sume pun rasa x sedap dlm pewut dia katanya..soh makan pun x leh nak masuk dah..hmmm nak grrr….grrr .. lelebih pun bukan boleh nak ubah dah kehendak yg x mo g sekola tu..adoiii…dah le minggu depan nak peksa akhir tawun dah..siap janji tu yg nak study lebih2 sambil tahan sakit pewut..boleh ke gitu..sabo jelah…anak oh anak..seb baik sowang yg nak dilayan…

Yg mak nyer pulak sambil entry ni, dapur lum berasap lagi..tambah2 lagi tghari ni just layan nasi goreng je…nampaknyer tunggu ptg le baru sedia nak bersilat kat dapur sambil tunggu en hubby balik koje..

K la..kita babai lu yer…sampai jumpa lagi…muuaahhhh…