Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Tuesday, 7 June 2011

Kemensah@zul chalet .....jln2 ...


 Assalamualaikum

  Dah lama sbnarnya hajat nak try g Kemensah ni pulak..sebab selalu tgk kat tv mcm best je air dia...sblum ni dah penah usha tapi cam x best je sebab ada buat keje pembinaan kat atas tu yg mnyebabkan airnya brwarna teh susu...tapi bila pegi time ni ok pulak... pegi pun mmg x plan..kebetulan lalu terus singgah. pegi dlm pertengahan bulan April ritu..

   Kebetulan hari yg kitorang pegi mmg panas sesgt...sampai2 je derang pun terjun le..lagi kebetulan pulak, chalet yg kitorg sewa tu atas air tu lah..pe lagi layanz terus le mandi..
Nak citer pasal chalet tu, sume chalet ada 6 ke 7 ye (yg ni x hingat sgt) harga tuk sewa hari (pagi smpai ptg) rm35. Kalau nak bmlm rm60. x de ape pun dlm tu. cuma ada tilam n bantal je. kipas siang x de. mlm leh mintak. tapi kami x bermalam pun. sampai dah kul 5 ptg so kitorang guna dlm 2 jam aje.. pengusaha tu pulak baik ati dia kata x yah bayar le sebab kejap sgt...orait lah tu...(pssst..dia dah kaya sbb sblum kitorang tu dah ada yg sewa chalet dia wat kem motivasi)...

Aksi terlampau 2 sepupu ni...mcm berani..tapi berani2 takut...2 2 pun pantang nampak air..pasti mengelejat nak masuk air...bila suh naik..emmm mcm2 alasan derang..pendek kata selagi x puas x kan naik atas...tu lah Gya dan Tya...


Ni lak kat beranda chalet..bwh tempat duduk tu air..kalau le roboh alamat terus masuk kat air tu...kenapalah adinda buruk laku mkn ngan tgn kiri tu...??? sabar jelah..

Ok...sume babai dulu....jumpa lagi ye......