Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Wednesday, 26 December 2012

Bukit Gambang Water Park - 25/12/2012

Assalamualaikum......

Kejadian yang memang x de dlm schedule GD n family... tapi terpaksa diadakan kerana GD diminta untuk ke Kuantan pada hari kejadian.. alang2 dah sampai sana, kena pulak racun oleh adik2 GD makanya.....
Ni makan dia..... rabak oh rabak segala poket yg hado...

Tapi okeylah... yg penting kualiti time dengan family besar GD.....



Derang ni kecuali yg baju pink tu, baru je balik dr mkn angin kat gambang ni, racun dia kena kat GD dan GD pun racun dia balik ajak pergi lagi... nampaknya makan racun saje le..


Sebelum nak memulakan perjalanan .... gambor dulu.. penting



Jom kita lumba.... mana GD n family nih...


Derang lagi... sebelum masuk dlm ais kengkonon...


Baru sampai.... lmbt sket.. kenderaan berat.. heheheh


Acara main ombak...


Miss Gya memang berani dan yang pasti GD memang penakot tahap gaban.... Miss Gya main sampai 3 x...
bravoooooo....


Dah ketar bibir tapi ada hati nak main dan mandi lagi


Layannzzzzzzzz.... mak ngah n pak su


En Hubby n Miss Gya.... grrrr... anak sape lah yg dok depan ni.. kacau tul org nak amik gambar



Rehat jap


Miss Gya.....


Lagi derang berdua ni...main sampai lebam...