Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Thursday, 28 June 2012

Lawatan Ke Pusat Sains Negara


Assalamualaikum n salam sejahtera
Jes nak share kemeriahan dan keseronokan (kanak2 khasnya) bila dapat pi jalan2 masa musim coti sekolah…sebenarnya aktiviti ni pun dah lama gak, tapi baru nak enterprem…sume pun bahana virus melanda segala jadah yg related ngan pc ni…
Dalam 1 minggu plan nak g anak2 yg paling xcited sekali…sampai lah hari kejadian tu..suruh bangun pagi2 memang x bantah dah..sebab pe…dapat g jenjalan ngan kawan baik dia..seronok sgt le…tambahan lagi my dot satu-satunya..selama ni g memana asyik le bertiga beranak je…kekadang kita yg tua kena jadi cam bebudak sebab dia tu adalah budak…hmmm..sian kan bile jadi anak tunggal…
Maka berkonvoi lah kami disatu pagi cuti sekolah tu..2 keta je…with keluarga Amran n isterinya Zura..kemana?????....Pusat Sains Kuala Lumpur…….actually ni kali kedua kitorang kuar…not bad ngan diorang..malahan sgt best…
So, citer banyak pun x guna…layan je lah gambar2 ni yer…bukan anak2 je yg seronok, mak bapak pun tumpang sekaki…kebetulan masa tu masuk Pusat Sains adalah percuma cuma nak masuk ke pameran dinasour tu je yg kena bayar..orait lah tu kan…yg penting Gya, Alia, Aina, Aisyah, Ayu n Afif hepy….










Orait...next plan mane pulak ye....hmmm...enjoy..
wassallam...muaahhhh...