Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Thursday, 28 June 2012

Majlis Doa Selamat....



Assalamualaikum n salam sejahtera…



Saje nak kongsi gambar ni kat teman-teman yg sudi menatapnya…comei tak?...salah satu hero masa wat doa selamat kecil-kecilan…sebab apa aku kata kecil!...sebabnya…yg hadir  cuma adik beradik n keluarga yg terdekat je…alaaa…lebih kurang 20 org je…sikit kan….majlis ni pun dah lama jugak la..baru nak entry..tah pape kan!!!...
Nak bagi kredit sikit kat my lovely adik ipar coz sudi decokan ini pulut kuning (deco je, yg masak tetap kanda..heheheh) sebab kanda sgt sibuk hari tersebut…wat makan time org keje.. mana nak dan.. masak sensorang beb..kredit to diwi sendiwi..sape lagi nak bagi kan…

Pulut kuning kita lawankan dengan kari udang..alamak lupa nak snap lah…bizi yg amat..selain tu, nasi lemak with ayam goreng berempah also x lupa itu satay (haaa..yg ni order yer..x daye nak membako nyer)



Alamak…lupa lah nak buka penutupnya…dah x nampak isikan!!!...tak pe lah…walau bagaimanapun misi majlis telah berjalan dengan lancer selancar bacaan doa dari ayahanda tercinta…

Terima kasih abah….kerana menyempurnakan majlis ini…dan abah sentiasa bersedia saat anak2 memerlukan…terdetik diminda ni, siapakah dikalangan anak2 dan menantu abah yg akan menggantikan tempat abah dimajlis begini suatu hari nanti….


Kami semua sayang abah…..semoga abah panjang umur dan diberikan kesihatan yg baik...Amin....