Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Tuesday, 7 May 2013

Casa Putra Bistro dengan Jiran tetangga


Assalamualaikum...

Kali ni x pos masakan tapi posting je gambar-gambar GD ngan jiran-jiran time bersteamboat di Casa Putra Bistro Saujana Utama.... selalu kami buat makan-makan lorong, sarapan pagi, minum petang atau berat sikit ber BBQ di malam hari disamping makan-makan time hari raya... 
                                                                       
Kali ini or ini kalilah hahahahah... plan makan2 kat luar pulak... tapi nampaknya memang x mudah nak kumpul atau dapat pergi dengan ramai family kerana kita masing-masing ada agenda or masalah sendiri.. x pe kita paham... yang boleh kita teruskan... setelah berkali tertunda akhirnya matlamat dapat juga terlunas pada malam sebelum tarikh mengundi... 4hb Mei yang lalu...

posing sebelum santap...

posing lagi... 

Tepi kolam tapi x leh mandi sebab x joint ahli...
Lepas dah posing-posing serba sedikit, meja pun dah siap arrange time to santap pun bermula...
sebelum tu jangan lupa...



Jom ape lagi... layan la gambar-gambar kami wat kenangan yang pada suatu ketika nanti akan bertukar pada suatu waktu dahulu ........

Enjin dah start... jgn laju sangat nanti stuck...



Kat sini pun boleh...



Sedap...


Alhamdulillah............
 Dan diakhiri dengan


Sebelum balik acara posing-posing lagi... tapi nampaknya sorry to say sebab kamera GD sudah habis bateri daaaa.... setakat ni je lah yg dapat.. next time kita plan lagi yer..




Gambar ambik dari FB puan kn.... 

Semoga ada lagi selepas ini......