Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Tuesday, 27 November 2012

Mini Pavlova.....


Assalamualaikum.....

Mood nak mempavlova sudah mari.... lama benor pavlova GD x keudara... entah angin dr mane tetiba rajin pulak...


Oleh kerana pavlova ni agak manis, jadi ianya memang tidak menjadi satu kegemaran di rumah GD. makanya untuk proses dok ulang buat tu akan ambik masa lah jawabnya... GD tertarik ngan pavlova ni masa berkunjung ke blog kak Rossa... ibarat masa tu tgh demam pavlova le jugak.....


kebetulan je adik nak nak dtg so, selit2 lah apa yg boleh diselit... TQTQTQ to Azie n Kak Ija Zahri untuk order tu yer... kalau sedap leh order lagi, kalau x sedap jgn citer kat org tapi citer kat GD sorang je tau....
HAHAHHAHAH.......

Untuk resepi, memang dah byk dikongsikan dlm internet. tanya je kat en google, berderet keluarnya.. tapi boleh je klik kat SINI yer...


Salam ceria...