Sebelum pulang, tolongle klik kat iklan tu ye.. million TQ dear..

Monday, 18 February 2013

Kek Chiffon Marble @ kaler-kaler pulak...

Assalamualaikum teman-teman semua....

Orang selalu berkata, sekali buat nak dua kali... dah dua kali nak berkali-kali pulak... tapi nasib yg berkali ni benda positif bukan negatif cuma x baik untuk kesihatan.... huhuhuh...


Kek Chiffon lagi... kengkonon buat special untuk dinda kesayangan lagi... kalau dia baca blog ni mau roboh kusi yg dia duduk tu sebab GD kata sayang kat dia.... 

GD memang suka main kaler-kaler lagi... haritu wat perisa pandan dan kali ni perisa stoberi dan pandan. yang oren tu buat perisa plain aje sebab perisa oren memang belum sampai jodoh kat umah ni.. nanti nak cari....

1/4 en hubby bagi kawan dia... hmmmm ye lah...
1/4 dinda makan sorang... amboi.. kuat ko makan..
1/4 lagi dinda bawa balik dungun dan balance tu kitorang makan reramai.. ramai ke??? hahahah


Resepi tetap sama macam Chiffon Pandan cuma bezanya, GD gantikan pes air pandan tu dengan air masak biasa dan jes bubuh perisa stobery dan perisa pandan 1/2 penutup botol untuk setiap perisa.. 
Minyak pula cuma pakai minyak masak aje... haiii banyak sungguh menderhaka GD ni...

Nasib baik kejadiannya tu berjaya dan sedap yg penting x bantat.. kalau tidak mau nangis tepi oven tu...
HUHUHUHUHU.....

So, kepada kawan2 yg nak mencuba kalau berani le.... heheheheh derhaka macam GD ni silalah yer... terbantat GD x tau....

Salam dan sampai jumpa lagi....